Posibilitati infinite de prelucrare
VERSATILITATE, REZISTENTA, PERFORMANTA

Patentat de DuPont, Corian este un material inovator, cu suprafata solida, format dintr-un amestec special de minerale naturale, tri-hidrat de aluminiu, pigmenti si rasini acrilice (PMMA). Este livrat in placi si profile care pot fi modelate cu usurinta, fara limitari de forma. Procesul de termoformare permite obtinerea unei game infinite de aplicatii.

Corian este un material foarte versatil, care metamorfozeaza spatiile rezidentiale si comerciale si face posibila crearea unor suprafete perfect plane, fara imbinari vizibile, sau a unor forme sculpturale elaborate, aparent imposibil de obtinut. Corian poate fi aproape orice, in orice loc.

corian ekero

CARACTERISTICI SI APLICATII

Corian este un material solid, care nu se exfoliaza. Culorile si texturile sunt dispuse in profunzime, pentru a nu se estompa odata cu folosirea indelungată. Fiind un material inert, Corian este non-toxic și hipoalergenic, iar hidroxidul de aluminiu il face rezistent la foc. Suprafata non-poroasa impiedica aparitia bacteriilor şi mucegaiului. Structura sa il face rezistent la pete, zgarieturi, lovituri, raze UV si majoritatea acizilor. Este termoformabil la temperaturi controlate, iar in nuante deschise si foi de 6 mm devine translucent. In plus, elementele separate pot fi lipite perfect, fara imbinari vizibile. Corian poate fi reinnoit si readus la aspectul initial prin operatiuni simple de curatare sau slefuire.

SUPRAFETE STANDARD

blaturi de bucatarie

OBIECTE SANITARE

lavoare, cazi, pardoseli, depozitare, placari

APLICATII DESIGN

mobilier, obiecte decorative, accesorii

MOBILIER COMERCIAL

receptii, panouri, pardoseli, iluminat

PLACARI

fatade, scari, stalpi, piscine

PROIECTE SPECIALE

panouri 3D, semnalistica, mobilier medical