A_Table8 - copie
Detaliile fac diferenta
PROIECTARE & ENGINEERING

In functie de specificitatea fiecarui proiect, abordarea noastra de lucru include o etapa premergatoare de studiu inaintea demararii propriu zise a productiei. In aceasta etapa initiala, translatam conceptele in coordonate tehnice detaliate, formulam cele mai eficiente solutii de implementare, identificam mixul optim de tehnici si materiale si ajustam solutiile de implementare impreuna cu beneficiarul.

Suport tehnologic de ultima generatie
SOLUTII INTEGRATE DE PRODUCTIE

Tehnologia este un criteriu esential de performanta in productia de mobilier si elemente arhitecturale. Pentru a obtine acele linii curbe complicate, suprafete perfect plane sau elemente tridimensionale aparent imposibil de implementat, am dezvoltat un spatiu de productie cu optiuni complete de prelucrare a materialelor cu care lucram in mod uzual- Corian, lemn, MDF, aluminiu, materiale acrilice, sticla- modelate prin operatiuni de termoformare, vopsire, debitare, taiere si gravare CNC.

 

IMG_2394
instal petrom
Infrastructura flexibila
INSTALARE & MONTAJ

Pentru etapa de instalare si montaj desemnam intotdeauna echipe de lucru dedicate, atent familiarizate cu proiectul in lucru. Ele sunt supervizate direct de managerul de proiect, directorul de productie si beneficiar. Este etapa in care mentinem un flux continuu de comunicare cu beneficiarul, pentru a ne raporta la un feedback relevant, pentru a crea buna coordonare intre parti si pentru a ajusta optim timpii de lucru in vederea respectarii termenelor de finalizare.

Pana la zece ani
SERVICE & GARANTIE

Primul nivel de garantie pe care-l oferim este implicit și se referă la orice produs realizat din Corian® si alte materiale folosite intr-un proiect specific, garantand absenta oricarui defect la momentul instalării. Fiind membri in Quality Network Corian, garantia pe care o oferim produselor instalate este mai mare de 10 ani, cu exceptia situatiilor in care reactivii din clasa a II-a au venit în contact cu materialul. Al doilea nivel de garantie se stabileste punctual, în functie de specificul fiecărui proiect, materialele folosite si impunerile de mentenanta si service pe care le atrage.

p