corian deep colours ekero

Nuante de negru si gri

DeepColour™ este cea mai noua tehnologie patentata de DuPont exclusiv pentru nuantele de culoare inchisa din paleta de Corian®. Este unica in categoria materialelor compozite, fiind o premiera in aceasta categorie.

Cele sase nuante nou introduse sunt mai profunde, intense si foarte rezistente la uzura. Testele pe care le-am facut deja in spatiul nostru de productie pe noile materiale ne-au aratat ca ele se comporta excelent la termoformare, lipire si finisare, pastrandu-si nealterata textura si aspectul solid, mai ales cand sunt slefuite in profunzime.

Deep Nocturne este un negru foarte dens, Deep Anthracite are particule de argint, Deep Black Quartz este imbogatit cu fildes, iar Deep Night Sky are in compozitie particule translucente.

Corian Deep Colours sunt ideale in aplicatiile de interior si arhitectura- placarile de suprafete orizontale si verticale, fatadele exterioare, suprafetele din baie, blaturile de bucatarie sau elementele functionale si decorative din spatii publice si comerciale.

DuPontCorian_deep_nocturne
blat corian antracit ekero
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.