Solutii inovatoare pentru mobilier contemporan

Ekero este o companie românească specializată în prelucrarea materialelor speciale, folosite în aplicații avansate din arhitectură, design și amenajări de interior.

KNOW HOW

Am creat noi posibilitati de abordare a proiectelor complexe de amenajare, optmizand procesele de lucru, investind în tehnologie inovatoare si resurse umane competente. Totul, filtrat si rafinat prin experienta de peste zece ani.

MATERIALE

Suntem unul din primii fabricatori romani, autorizati de DuPont™ pentru Corian®. Fiind specializati in proiecte integrate, lucram in mod uzual cu materiale inovatoare, conventionale sau industriale- lemn, MDF, aluminiu, sticla, plexiglas.

ABORDARE

Dedicam fiecarui proiect tehnici unice de protipare si prelucrare, pentru a reproduce cat mai fidel forma fiecarui detaliu. Lucram cu mijloace de productie de ultima generatie și cu o gama nelimitata de materiale, culori si texturi.

 • receptie cu iluminare corian
  In Banchete/ Receptii
  Receptie unghiulara
 • amenajare restaurant loft corian
  In Corpuri iluminat/ Receptii/ Restaurante
  Bar si retrobar restaurant Loft
 • receptie curba corian termoformat
  In Placari/ Receptii/ Restaurante
  Receptii curbe si pereti luminosi din corian
 • corpuri iluminat corian ekero
  In Corpuri iluminat/ Placari/ Receptii
  Lampi, receptie si pereti din Corian
 • perete si cada corian
  In Cazi/ Corpuri iluminat/ Lavoare/ Placari
  Placare pereti baie
 • receptie corian carturesti ekero
  In Placari/ Receptii/ Scari
  Receptie din Corian® in Carturesti Afi Palace
 • bar corian piscina ekero
  In Cazi/ Placari/ Receptii/ Scari
  Zona spa si scari din Corian alb

Experienta este cel mai pretios capital. Ea se reflecta direct in portofoliul nostru, care ilustreaza potentialul vast al materialelor si nivelul performant al tehnologiei cu care lucram. 

p

CE NE DIFERENTIAZA

Niciun proiect nu seamana cu altul. Este premisa de la care pornim pentru a identifica cele mai bune solutii dedicate de proiectare, egineering si productie in functie de specificitatea si impunerile fiecarui proiect. Fie ca este vorba de proiecte complexe de amenajare pentru spatii comerciale sau publice sau de aplicatii custom made pentru spatii rezidentiale, proiectele noastre sunt usor recognoscibile prin formele sculpturale, detaliile riguroase si finisajele surprinzatoare.

SERVICII