Solutii inovatoare pentru mobilier contemporan

Ekero este o companie românească specializată în prelucrarea materialelor speciale, folosite în aplicații avansate din arhitectură, design și amenajări de interior.

KNOW HOW

Am creat noi posibilitati de abordare a proiectelor complexe de amenajare, optmizand procesele de lucru, investind în tehnologie inovatoare si resurse umane competente. Totul, filtrat si rafinat prin experienta de peste zece ani.

MATERIALE

Suntem unul din primii fabricatori romani, autorizati de DuPont™ pentru Corian®. Fiind specializati in proiecte integrate, lucram in mod uzual cu materiale inovatoare, conventionale sau industriale- lemn, MDF, aluminiu, sticla, plexiglas.

ABORDARE

Dedicam fiecarui proiect tehnici unice de protipare si prelucrare, pentru a reproduce cat mai fidel forma fiecarui detaliu. Lucram cu mijloace de productie de ultima generatie și cu o gama nelimitata de materiale, culori si texturi.

 • receptie corian sema park
  In Banchete/ Jardiniere/ Receptii
  Receptii, jardiniere si banchete pentru Sema Parc
 • pardoseala alba corian
  In Blaturi bucatarie/ Placari
  Pardoseala alba din Corian
 • receptie corian ekero concept
  In Receptii
  Receptie curba Corian
 • amenajare clinica medicala ekero concept
  In Corpuri iluminat/ Receptii
  Radius Med- aplicatie Corian® in zona medicala
 • biblioteca corian ekero concept
  In Biblioteci/ Lavoare
  Biblioteca si obiecte sanitare
 • receptie rotunda corian ekero concept
  In Jardiniere/ Lavoare/ Receptii/ Scari
  Jardiniera si receptie din corian si aluminiu
 • receptie ekero corian
  In Receptii
  Amenajare spatiu office

Experienta este cel mai pretios capital. Ea se reflecta direct in portofoliul nostru, care ilustreaza potentialul vast al materialelor si nivelul performant al tehnologiei cu care lucram. 

p

CE NE DIFERENTIAZA

Niciun proiect nu seamana cu altul. Este premisa de la care pornim pentru a identifica cele mai bune solutii dedicate de proiectare, egineering si productie in functie de specificitatea si impunerile fiecarui proiect. Fie ca este vorba de proiecte complexe de amenajare pentru spatii comerciale sau publice sau de aplicatii custom made pentru spatii rezidentiale, proiectele noastre sunt usor recognoscibile prin formele sculpturale, detaliile riguroase si finisajele surprinzatoare.

SERVICII